Att blogga eller inte blogga – det är frågan

Det är länge sedan jag skrev något på den här bloggen, men tänkte att det kanske är dags för någon slags förklaring till tystnaden. Har arbetat intensivt och helt enkelt inte haft tid. Dessutom har jag en del funderingar kring hur jag ska gå vidare, om jag ska fortsätta blogga eller förändra formerna för det.

Min blogg började som ett alternativ till en tidigare hemsida som av olika skäl lagts ner. Bloggen skulle fungera i väntan på en ny hemsida, som en levande CV. Men tiden gick och bloggen växte. Det var roligt med kontakterna med er som läste och framför allt var det ett snabbt och anspråklöst sätt att publicera sig. Jag har kunnat skriva om både högt och lågt, texterna motiveras inte av något annat än min egen lust. Inga måsten om att ha en heltäckande bevakning av ämnen jag tar upp.

Nu arbetar jag till sist med en hemsida som på ett mer överskådligt sätt ska presentera det jag arbetar med. Mitt bloggande handlar framför allt om mitt arbete, inte om mig som privatperson. Även om jag ibland skrivit om annat som roar mig som musik, kitsch och kulturella företeelser. Men jag tror jag behöver ett tydligare sätt att presentera mig för uppdragsgivare och yrkesmässiga kontakter och där räcker inte bloggen till.

Vad som händer med bloggen vet jag inte än, kanske återkommer jag så småningom. Kom gärna med synpunkter. Äldre texter ligger förstås kvar och det går att söka både i tid och på ord i rutan i högerspalten.

PS: När jag ändå är i gång vill jag passa på att tipsa om Mats Wingborg och Åsa Regnérs debattinlägg i Aftonbladet om Sverigdemokraternas syn på jämställdhet och hbt-frågor.

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i hbt, jämställdhet, SD, Sverigedemokraterna. Bokmärk permalänken.