Glädjespridare inför julen

Det lackar mot jul och jag bläddrar som vanligt den här tiden på året i min Home Shop-katalog som är fylld med oemotståndliga erbjudan. Vad sägs om:

”Trivsam och glädjespridande tomte som sitter på sin cykel och spelar ”Jingle Bells” – trevligt och underhållande för både stora och små! Tomtens trehjuling har gummidäck – ger bra grepp och skonar golvet! Fina detaljer som härligt skägg, klocka i handen och klappsäck på ryggen.” Endast 149.50 plus batteri!

”Härlig tomte som sprider varm stämning! Spelar varierande julsånger samtidigt som han rör sig med inbjudande rörelser. I handen har han en lykta som lyser mysigt i mörker! Välgjord och detaljrik klädsel…Av-/på-knapp på baksidan.” Pris: 99.50.

”Julpynta på ett annorlunda sätt! Trädtomten är både mysig och fin! Varje del har egen upphängningsanordning så du kan variera utseendet! Tillverkad av rejäl och väderbeständigt keramikliknande konstmaterial.” Ett verkligt kap för endast 19.90.

Svårt val!

Annons

Om annalenalod

Journalist och författare med fokus på högerpopulism och politiskt och religiöst våld och extremism, både på höger- och vänsterkanten samt islamism.
Detta inlägg publicerades i Home Shop, tomtar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Glädjespridare inför julen

  1. Hehehe, ja du har ett skönt pluralistiskt hatförhållande till julen minst sagt!

Kommentarer granskas, skriv gärna kort och håll dig till ämnet!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s